Wild West Century Bike Ride 2010

Primary Frequency 147.14 (123 tone)                       Backup Frequency 145.31 (123 tone)
APRS Tracker Frequency
145.50

Position

Location

Name

Call

Approximate Time

Est. Total Time

Net Control @ Trailer

Indian Springs Park, Waco
(cell 254-744-9966)

Chamberlain, John
Anderson, Clint
Williams, Terry

AC5CV
AE5CA
KD5KJU

7:15 am 11:15 am
11:15 am 3:00 pm
3:15 pm 6:00 pm

10.5 hrs

Race Official Shadow

Indian Springs Park, Waco

Hulbert, John

AE5PZ

7:15 am 11:45 am

4.5 hrs

100-mi pace car w/ aprs tracker

Mobile (with APRS tracker)

Baden, Rodney

K5YKC

7:15 am 2:45 am

4.5 hrs

65-mi pace car w/ aprs tracker

Mobile (with APRS tracker)

Jud, James

KA5QKL

7:30 am 11:00 am

3 hrs

50-mi pace car w/ aprs tracker

Mobile (with APRS tracker)

Ross, Mike

N5MVL

9:00 am 10:30 am

1.5 hrs

Rest stop #1 (25, 50, 65, 100 mile)

Flat Rock Rd & FM1637
(corner across from gas station)

Feltenberger, Bill

KD5UEW

8:15 am 10:15 am

2 hrs

Rest stop #2 (25-mile)

Parking lot access to Hike & Bike Trail (near dam)

Cranfill, Dave

KI4UJS

9:00 am 11:00 am

2 hrs

Rest stop #3 (50, 65, 100 mile)

Corner of Windsor & Speegleville Rd

Carlson, Larry

KC5JWD

8:45 am 12:15 pm

3.5 hrs

Rest stop #4 (50, 65, 100 mile)

Masterfoods front parking lot

Hynan, Ed

KC5KNI

9:45 am 4:15 pm

6.5 hrs

Rest stop #5 (50, 65, 100 mile)

West Robinson Baptist Church,
828 Moonlight Drive

Ratta, Ralph

K9RWR

10:00 am 5:00 pm

7 hrs

Rest stop #6 (10 mile only)

29th & Washington

8:00 am 10:00 am

2 hrs

Rest stop #7 (10 mile only)

5th & Austin

8:00 am 10:00 am

2 hrs

Rest stop #8 (100 mile)

First Baptist Church,
110 S. Avenue D, Crawford

Williams, Terry

KD5KJU

9:00 am 11:30 am

2. 5 hrs

Rest stop #9 (100-mile)

Canaan Baptist Church,
1 block off Canaan Church Rd

Moore, Paul,

KE5UBN

9:45 am 12:15 pm

2.5 hrs

Rest stop #10 (100 mile)

Home: Oglesby Fire Department,
Main Street & FM 1996

Bredemeyer, Dell

KE5MZS

10:15 am 2:15 pm

4 hrs

Rest stop #11 (100 mile)

Mother Neff State Park

Cox, Bill

W5JRM

10:45 am 2:45 pm

4 hrs

Rest stop #12 (100 mile)

Home: 4006 Old Caufield Ranch Rd (look for Port-o-Pot)

Branscum, Wayne

KD5SMC

11:15 am 3:15 pm

4 hrs

Rest stop #13 (10 mile only)

Herring & University Park Drive

8:00 am 10:00 am

2 hrs

Trailer

Move trailer to and from event.

Plough, Mark
Branscum, Wayne

AC5DE
KD5SMC

2 hrs

 

WWWC-2010-Official-Map-w-color-t.jpg

Official Course Maps (pdf)

10-mile

25-50-65-100-mile

WWWC-2010-riders-ready-t.jpg

WWWC-2010-trailer-t.jpg